Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitustaulu 
Päivitetty viimeksi 28.12.-16

→SIVUT OVAT PALANNEET TAUOLTA! (tietokone oli mennyt rikki)
→TULE MUKAAN HEVOSKIMPPAAN lv-tamma Mar Dusk Zolotayasta myydään viisi osuutta *lue lisää*


Talli ja ympäristö

Mar Duskin ravitalli sijaitsee Ruotsissa Vimmerbyn kaupungissa kauniiden koivupuiden ja viljapeltojen keskellä. Vimmerby on kuvankaunis vanhanaikainen kaupunki mahtavine rakennuksineen ja upeine maisemineen. Talvet ovat melko synkkiä ja kylmiä, mutta paikkakunta tuleekiin arvoonsa aina kesäisin.
Mar Duskin tallirakennus on punainen, juuri remontoitu puurakennus. Tallista löytyy karsinoita 30 hevoselle, sekä kolme suurta sairaskarsinaa tallirakennuksen päästä. Tallirakennuksen kyljessä on pieni rakennus, jonka työntekijät ovat vitsikkäästi nimenneet "mohnolaksi". Tuo pieni rakennus toimii taukotilana, sieltä löytyy kaikki kodin mukavuudet suihkutiloista sohvaan. Mohnola on varsin kotoisan oloinen, olohuoneen hyllyillä keikkuu muutama pokaali ja rakennuksen seinät ovat hevosten valokuvien peitossa.

Tallin piha valtava ja pääosin pelkkää tarhaa. Lauma suippokorvaisia otuksia ulkoilevat hiekkapohjaisissa tarhoissa päivisin ja tulevat aina iltaisin sisälle. Tarhoja löytyy monenkokoista, ja tallil lähettyviltä löytyvät pienimmät tarhat joissa yleensä ulkoilee korkeintaan kaksi hevosta, ja kauempana tulee vastaan suuret tarhat. Tarhoja on yhteensä reilut 23, joista viisi toimivat pihattona. Tarhat ovat puuaidatut, ja olemme käyttäneet ainoastaan painekyllästettyä puuta mikä pidentää tarhankin käyttöikää huomattavasti.

Treeniympäristö on mitä ihanteellisin ravihevosille, käytössämme on oma ravirata ja lisäksi hyvät maastot. Tallin lähettyviltä löytyy myös suurehko lampi, jossa hevosten uittaminen on mahdollista. Lenkkipolut ovat suurimmaksi osaksi Mar Duskin omia teitä, mutta osa lenkkipoluista kuuluvat paikalliselle maanviljelijälle, mutta olemme saaneet luvan käyttää kyseistä lenkkiosuutta vapaasti.

Raviradaltamme löytyy myös ratatalli, jossa asuu tällähetkellä vain muutama oma hevosemme. Ratatallin karsinat ovat lähinnä niitä varten, jotka tulevat ulkomailta Mar Duskiin kilpailemaan, ja siksi ratatalli on hiljaiselolla aina muutamia viikkoja ennen raveja. Ratatallissa on karsinoita lähemmäs viisikymmentä, ja tallirakennusta ympäröi lukuisat tarhat. Ratatallista löytyy sosiaalitilat, kuten WC, suihkut, ohjastajien pukukopit ja pieni keittiö. Tallirakennuksen rinnalla on isohko varastohalli, josta löytyy varusteet ja ruoat.

Työntekijät

Tallilla työskentelee kuusi ahkeraa ja tunnollista hevosenhoitajaa, jotka tulisivat tallille jopa keskellä yötä jos heille soitettaisiin. Hyvä ja toimiva henkilökunta on tärkeä osa ravitallissa ja hoitajilla on hyvin suuri rooli hevosten valmennuksessa. Jokaisella hevosellamme on oma henkilökohtainen hoitajansa, vaikkakin kaikki ovat vastuussa kaikista hevosista. Hevosen oma hoitaja on kuitenkin se, kehen hevonen luottaa parhaiten ja on tärkeää että tuttu henkilö on kilpailuissakin hoivaamassa.
Allaolevista laatikoista pääset tutustumaan henkilökuntaan paremmin!

Anton
Koulutus: hevosenhoitaja
Ikä: 19
Lempihevonen: Mårten
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa:
Kehittyä paremmaksi hevosenhoitajaksi ja menestyä ohjastajana.

Anton on tallimme ilopilleri ja pitää tunnelmaa hyvin yllä! Tekee ahkerasti töitä eikä jää seisoskelemaan tumput suorina.

Lotta
Koulutus: ravivalmentaja
Ikä: 22
Lempihevonen: Holiday Kiss ja Mar Dusk Je Petit Soleil
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa: Voittaa mahdollisimman paljon!

Lotta on pitkäaikaisin työntekijämme, ja on hyvin osaava. Plussana vielä hyvä lauluääni - tallillamme ei enää tarvita radiota.

Håkan
Koulutus: hevosenhoitaja/kengittäjä
Ikä: 25
Lempihevonen: Really Royal Dynasty
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa: menestyä mahdollisimman hyvin.

Håkan on kätevä käsistään ja taitaa jopa kengityksen salat. 

Staffan
Koulutus: hevosenhoitaja
Ikä: 40
Lempihevonen: Garde Mon Amour
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa: saada työskennellä pitkään hevosten parissa.

Staffanilta löytyy iän tuomaa viisautta ja osaa neuvoa vaikka missä asioissa. Staffanin avulla korjaantuu niin rikkinäiset tarhat kuin hiittikärrytkin!

Odin
Koulutus: oppisopimuksessa (hevosenhoitaja)
Ikä: 15
Lempihevonen: Den Mörka Sida
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa: päästä ohjastamaan kilpailuissa ja työskennellä jatkossakin ravitallilla.

Odin on uusin apuvoimamme, ylä-asteelta meille tullut ahkera oppipoika. Odin on meillä ainakin kolmen vuoden ajan ja toivottavasti hänellä olisi halua työskennellä jatkossakin täällä.

Pernilla
Koulutus: hevosenhoitaja
Ikä: 18
Lempihevonen: Lustiga Luca ja Cannonball
Tavoitteita virtuaalisessa raviurheilussa: olla hyvä hoitaja.

Pernilla on opiskellut Norjassa hevosenhoitajaksi ja onkin tuonut mukanaan "norjalaisia valmennuskikkoja". Tunnollinen ja rauhallinen hoitaja.

Valmennuspaikka Mar Duskista?

Mikäli jos Mar Dusk vaikuttaa mieleiseltä paikalta, talliltamme löytyy muutama vapaa valmennuspaikka! Lue lisää täältä.

Tämä on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2020 Stall Mar Dusk - suntuubi.com