Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK

Ilmoitustaulu 
Päivitetty viimeksi 28.12.-16

→SIVUT OVAT PALANNEET TAUOLTA! (tietokone oli mennyt rikki)
→TULE MUKAAN HEVOSKIMPPAAN lv-tamma Mar Dusk Zolotayasta myydään viisi osuutta *lue lisää*


303112345
6789101112
13141516171819
20212223242526
272829303112

RSS

 Ravireissulla Suomessa
26.04.2016 14:32 | Iiduski

Jälleen kerran Mar Duskin poppoo matkusti meriteitse Västervikistä Turkuun, josta matka jatkui kohti Kerystonin kartanoa. Matka sujui oikein hyvin, vaikka reissulla oli peräti 17 hevosta! Lähes koko henkilökunta oli paikalla, ainoastaan Staffan oli jäänyt kotopuoleen huolehtimaan tallista. Lähdimme sunnuntaina ajamaan kohti Västervikin satamaa, ja Suomeen saavuimme hyvissä ajoin iltapäivällä. Ehdimme illaksi hyvin Kerystonin kartanolle, jossa meidät otettiin lämpimästi vastaan. Hevoset olivat varsin  hyvässä vireessä - vaikka matka olikin varmasti hiukan uuvuttanut niitä - mutta ne saivat levätä koko maanantain.

Tiistaiaamuna alkoi varsinainen tohina! Hoitajat tuunasivat hevoset hyvännäköisiksi viimeistä karvaa myöten, ja varusteita hinkattiin myös. Lucaksen montésatula oli pariin otteeseen hukassa, ja pientä kireyttä oli hetken aikaa ilmassa, kunnes Anton löysi satulan hevoskuljetusauton etuosasta. Ehkä ensikerralla pakkaamme tavarat hieman järjestyksellisemmin. ;)

Päivällä alkoikin päivä ponilähdöillä, tosin kumpikaan tallin poneista ei ollut ravaamassa tällä kertaa, hevoskuljetusautoissa oli jo tarpeeksi hevosia. Ponilähtöjen jälkeen starttasi opetuslähtö, jossa meidän pikku Soldis ravasi! Yksin juostessa ei tietenkään vauhti maistunut, joten sai ajaksi 35,2ke. Vaikka tuo onkin hyväksytty aika, aion ehkä silti ilmoittaa tamman vielä koelähtöön ennen varsinaisia raveja.

5. lähdössä ravasivat tallin kolmivuotiaat kylmäveriset, Synnöve, Verna, Trolli ja Mortti. Trolli nappasi ykkössijan ajalla 32,1aly, hurjaa vauhtia olivat painaneet koko matkan. Olin tyytyväinen nuoriin kylmäverisiin, vaikkakin Mortti laukkasi ja tuli hylätyksi. Trollin voitto tuntui niin makialta, että siinä vaiheessa ei hymyä hyytänyt enää mikään!
Lämminveristen (2v) lähdössä tapahtui jotain yllättävää - tuli kolmoisvoitto tallille! Kanadan tuontimme Jamppu tuli maaliin ensimmäisenä ja vieläpä hurjan ajan kanssa, Frida oli toisena ja Pertti kolmantena. Tuuletimme raviradalla niin hurjasti kyseisen lähdön jälkeen, että kaikki varmasti kuulivat!

Montélähdöissä meillä oli kaksi hevosta, Lucas ja Amour. Molemmat täräyttivät ryhmissään seitsemännen sijan - ihan hyvä ensikertalaisiksi. Lucaksen ravi näytti takasuoralle kääntyessä heikolta, mutta pieni oripoika sinnitteli ravilla loppuun saakka (kunnes maalilinjan jälkeen otti lyhyet laukat, onneksi niitä ei lasketa). Amourin tahti oli ollut hyvänoloista kokoajan, mutta Pernilla sanoi tammalta puuttuvan tietynlainen vire eikä siksi kirinnyt kärkeen vaikka olisi pystynyt.

Pääsimme lähtemään hyvillä mielin kotia kohti! Hevoset olivat väsynetä kilpailupäivän jälkeen, mutta lähdimme samantien laivalla kotiinpäin. Kotimatka sujui melko rauhallisesti, hevoset torkkuivat koko matkan ja me ihmiset myös. Staffankin oli soitellut perään ja kertonut katsoneensa meitä televisiosta, ja muisti tietenkin onnitella. Voitte vain arvata, ketkä herkuttelevat pian voittokakulla...

 photo Amour1904_zpsykkfbwjp.jpg

Pernilla ja Amour (lol vähän rypistyi paperi kun koira istui sen päälle :D)


( Päivitetty: 27.04.2016 21:26 )

 - Iiduski | Kommentoi


Tämä on virtuaalitalli. / This is a sim-game stable.

©2020 Stall Mar Dusk - suntuubi.com